J13 - fotball

I dag var det ny kamp på Skeidvoll for jentene og motstander var Elnesvågen.

Skrevet av trener Karina Ræstadholm

Torsdag 26/05/16 Marita Drønnesund

Kampen startet veldig bra og Midsund hadde ballen og spillet gjennom hele kampen.
Kan trekke fram et forsvar som hadde stålkontroll bak, og Elnesvågen kom til veldig lite
sjanser. Fremover på banen fungerte ting godt, og var til tider mye godt spill. Etter at Elida
hadde et raid fram i angrep med et skudd som endte i tverrligger, tok ho reprise i det
28 minutt. Denne gangen gikk den i mål. Nathalie sendte av et flott langskudd like etter
som gikk rett i nota. Stillingen var 2-0 til pausen.

Andre omgang var ganske lik den første. Midsund hadde ballen og god kontroll hele veien.
Nathalie puttet sitt andre mål ut i omgangen. Hun hadde og et skudd som Grete satte tåa
på og puttet det 4. målet for dagen - og det aller første målet til Grete i karrieren smiley
I tillegg hadde Emma et flott soloraid med et skudd som gikk i stang, stang og ut. Den
hadde fortjent et bedre utfall.
Det ble til slutt en 4-0 seier til Midsund. Dette er helt klart den beste kampen jentene