Korona Midsundhallen

Midsundhallen

Vi gleder oss til dere kommer på kamp til oss i Midsundhallen. Det er viktig at vi overholder smittevernreglene;

• Vaske/desinfisere hender ved ankomst og avreise.
  • Vis hensyn og hold 1 meters regelen
  • Ikke komme visst du er syk
  • Ønsker at det skal benyttes vipps i kiosken(er ikke kiosk på alle kampene)
  • Pass på at det holdes 1 meters reglene på innbytterbenken
  • Vi vil ha egne personer som vil gå med vester med merka arrangør. Disse kan hjelpe til ved spm. Eller spør lagleder/trener til Midsundlaget.
  • Det er ingen håndhilsning mellom dommer/spillere/trenere. Dommer bestemmer korleis det skal hilses/takke for kampen.
  • Vi oppfordrer publikum til å sitte på samme plassene gjennom heile dagen.
  • Alle skal registrere seg i QR kode skjemaet
  • Ingen sidebytte fra J/G 16 år og yngre
  • Vi har kun 45 plasser på tribunen. Gjerne send oss ei melding med kor mange publikum dere kommer med.
  • avtal med lagleder for Midsund eller arrangør ved ankomst når du får komme inn i garderoba.
  • det er ikkje lov inn i hallen før tidligere kamp er ferdig, publikum har kommet ut og vi har fått desinfisert innbytterbenk og tribune.

Lykke til på kamp!

Legger med QR kode til hallen, så det er enkelt for lagleder/trener å registrere laget. Vi har sagt at det er nok med fornavn på spillere, visst lagleder/trener som registrer i QR koden har kontaktinformasjon til alle han/ho har registrert.

Midsund Handballstyre