Nyheter

J12

Resultater 3 første spillehelgene. 


Onsdag 11/11/15 Marita Drønnesund

Tett kampprogram, og kamper både lørdag og søndag noen helger for Midsund sine 2 jenter 12 lag nå i starten på sesongen. 

Lørdag 31 oktober var begge lagene i Raumahallen for å spille kamper mot Åndalsnes. 

Midsund 1 var tydeligvis ikke våkne etter den lange reisen til Åndalsnes, og det var derfor Midsund 2 som tok en seier med hjem denne dagen.   

Resultatene ble: Åndalsnes-Midsund 8-7, Åndalsnes-Midsund2 8-10. 

Søndag 1 november var det hjemmekamper i Midsundhallen. Vestnes/varfjell kom på besøk, og denne søndagen var begge laga påkobla, og klar til å vinne. 

Resultatene ble: Midsund-Vestnes/Varfjell 21-4, og Midsund 2-Vestnes Varfjell 17-2.

Siste kampen denne dagen var årets storkamp mellom Midsund 2-Midsund. Resultatet ble 9-15

Lørdag 7 november var det Skåla sin tur til å få besøk av jentene. Dette har vore jevne, tette kamper i åresvis. Og stor prestisje for jentene å vinne.  Midsund 1 spilte bra i angrep, men forsvaret satt ikke i det hele tatt. Men de klarte til slutt å hale seieren i land 14-16. Det skulle bli vanskeligere for Midsund2, og Skåla vant til slutt 21-15. 

Søndag 8 november var det igjen kamper i Midsundhallen. Averøy og Averøy 2 kom på besøk. 

Resultatene ble: Midsund-Averøy 19-6, Midsund 2-Averøy 2 14-9, Midsund 2-Averøy 7-9 og Midsund-Averøy2 23-5. 

Midsund 2 har hatt en litt ruskete start, mens Midsund 1 har kommet litt bedre i gang. Begge lag sliter litt med forsvarsspillet sitt, og blir litt satt ut når lagene spiller mer fysisk og bruker strek mer. Men det er første året vårt med strekspill, så det blir bedre. Nå blir det en velfortjent frihelg, og neste helg er det full fres igjen med kamper både lørdag og søndag :)