Nyheter

G/J10 -fotball

Onsdag 27 april ble sesongen sparket i gang for G/J10.

Mandag 02/05/16 Marita Drønnesund

Midsund 1 reiste til Molde for å spille mot Træff 1. En tett og spennende kamp. Vi kom under med 2 mål tidlig og ble stresset av det. Vi hadde mange sjanser, men fikk ikke mål. Stillingen til pause var 5-1. Fikk justert litt i pausen, og hentet inn forspranget til Træff. Fikk uavgjort på 8-8, men det ble bare nesten. Kampen endte 10-9 til Træff. En underholdende kamp og vi er fornøyd med att vi ikke gir opp. Vi kjemper bra og spilte en bra kamp. Mange fine mål :)

For Midsund 1 spilte Thea, Madelen, Daniel, Thomas, Zakkias, Teo og Ole Magnus.

Midsund 2 spilte hjemme mot Elnesvågen på Skeidvoll kgb. Det ble en jevn kamp med mye godt spill fra begge lag. Midsund 2 var likevel litt hvassere og hadde en knapp ledelse til pause med stillingen 3-2. Spenningen holdt seg også utover i andre omgang, men Midsund 2 greidde til slutt å sikre seieren, og resultatet ble 5-4. For Midsund 2 spilte: Malin, Anna Sofie, Bendik, Chris, Villjard, Kato, Gabriel og Simon.