Nyheter

G8 -fotball

Lørdag 16 April var G8 på sesongens første cup, turen gikk til Tornes og BFH-cup.


Mandag 18/04/16 Marita Drønnesund

Det var fire kamper på programmet, alle med en varighet på 13 min.

Fair play hilsen før kamp. 

Første kamp var mot Bryn 1, og Are fikk æren av å score Midsunds første mål i cupen, det første av i alt 7 mål i denne kampen. Midsund vant kampen 7-2, og det var en stolt og glad gjeng som kom av banen.

Kamp 2 var mot Elnesvågen 1, og de viste seg å være gode motstandere. Elnesvågen scoret 3 mål ganske tidlig i kampen, på tross av flere meget gode redninger av Midsund keeper Isak Orvik. Midsundguttene ga imidlertid aldri opp, og når dommeren blåste i fløyten, hadde de snudd kampen, på reneste Liverpool vis, til 5-3.

Kamp 3 var mot Eide/Omegn 1, og de viste seg også å være veldig gode.

Det begynte veldig bra for Midsund, og Ruben puttet første mål, men Eide/Omegn 1 kom hardt tilbake og gikk etter hvert opp i en 1-2 ledelse. Men Igor visste derimot råd, og utlignet minutter før slutt, ett resultat som sto seg hele resten av kampen.

Midsund 2 - 2 Eide/Omegn

Siste kamp for dagen var mot Bud 1, og da hadde guttene virkelig blitt varm i trøyen og vartet opp med festfotball og en meget overbevisende 7-1 seier.

 

Vi hadde en kjempefin dag på cup, og på tross av litt grått og kaldt vær, storkoste både barn og voksne seg på cup.

Etter at alle kampene var ferdige var det utdeling av pokaler og heiaropet «Midsund er best, ingen protest!» ble ropt ut av PA-anlegget. Dette var stor stas, og alle hadde virkelig gjort seg fortjent til premie.

Skrevet av; Adrian Sørlie -lagleder