J12 kamper mot serieleder Molde

J12 hadde kamper i Midsundhallen mot serieleder Molde i dag.

Lørdag 13/02/16 Marita Drønnesund

Det vart som forventa tøffe kamper for Midsund i dag mot Molde.

Midsund 1 var først ut, og rota veldig første 7-8 minutta, spesielt i angrep, men jobba knallhardt i forsvar. Etter dette satt angrepet litt bedre også, og Midsund 1 leda 6-4 til pause. Fortsatte å jobbe knallhardt i 2.omgang, og tok til slutt seieren 10-7 mot et skuffa Molde 1.

Så var det Midsund 2 mot Molde 2. Litt rot første 10, men etter det vakna jentene og dei vann til slutt 17-7.

Midsund 2 mot Molde 1 var klar etter damekampen. Dette var som forventa ein tøff kamp, og de fulgte kvarandre, så stillinga var 5-5 til pause. I 2 omgang rykka Molde 1 fra litt, og leda på det meste med 5 mål. Midsund 2 henta opp igjen flere av måla mot slutten av omgangen, men for seint. Sluttresultat vart 12-14 til Molde 1.

Siste kamp i Midsundhallen i dag var Midsund 1 mot Molde 2. Mye rot i begynnelsen, men etterhvert var det enveiskjøring. 9-3 til pause, og sluttresultat 17-4.

Neste kamp ut er Midsund 1 mot Midsund 2 kl 19.00 på onsdag. Heia Midsund :)