Fotball G10

Spennende kamp på Ekkobana på onsdag

Fredag 28/08/15 Marita Drønnesund

Guttene fekk en skikkelig sliteseier i onsdagens kamp mot Ekko/Aureosen.

Midsund hadde spillet og drøssevis med sjanser, men klarte ikke å putte ballen bak keeper.

Ekko/Aureosen scora første målet 20 minutt ut i 1.omgang. Og dermed gikk vi til pause med stillingen 0-1.

Det såg mørkt ut lenge da ballen absolutt ikke ville mellom stengene, og vi kan notere oss et et 2 sifret tall med cornere og sjanser på mål. Ekko/Aureosen hadde også noen sjanser, men ballen kom ikke flere ganger bak Noah G. Heggdal som hadde en veldig god dag i mål. .

Heldigvis viste det seg at å jobbe jevn og trutt, og ikke gi opp, det lønner seg. 20 minutt ut i 2, omgang fikk Midsund endelig hull på byllen, 1-1 ved Fredrik G. Nordli. Og i det 23 minutt fikk vi endelig seiersmålet 1-2, ved Sondre Martinus Rosvik.

Ulidelig spennende fotballkamp som gikk vår vei, fortjent, til slutt.

De andre som spilte var: Liam Drønnesund, Tobias R. Jensen, John Ræstad, Fredrik Rakvåg og Marco L. Tangen.