Kvinner 7`er fotball

Oppdatering Midsund K7

Onsdag 20/09/17 Marita Drønnesund

Damelaget har hatt noen kamper det ikke har vært så mye å skrive om:
Malmefjorden- MIL 4-1, MIL- CFK/Dahle 1-7, MIL- Elnesvågen 1-7. I de to første kampene var både innsats, presisjon og bevegelse fraværende. Men i den tredje kampen hadde vi godt spill og rysta den soleklare serielederen i hvertfall en omgang, 0-1 til pause. Så når vi i dag dro til Eide så var det med god tro og følelsen på å være på opptur.

Vi stilte med denne troppen: Mali, Amalie, Inger Kristin, Iren, Kristin, Eva, Angela, Inga Lill og Therese.
Kampen starta litt hektisk, men når Kristin fann fram godfoten og sette to langskudd kontant i mål, senka vi skuldrene og spilte oss frem til mange gode sjanser gjennom hele kampen. Iren fikk uttelling av all jobbinga og scora to mål. Angela blir og kreditert et mål, da hun slo et hjørnespark i mål via en eideskulder. Eide var farlige på kontringer, og en god Mali i mål hadde flere fantastiske redninger! Men hun kunne ikke redde alt, og Eide scora tre ganger. Og når kampens gode dommer blåste av kampen, kunne midsunddamene juble for seier 5-3. Godt fornøyd med oss selv i dag! 👍