Nyheter

Kvinner 7`er fotball

Midsunddamene starta høstsesongen med en solid seier over Molde 3.

Lørdag 26/08/17 Marita Drønnesund

Allerede etter 5 minutter i første omgang leda vi 2-0 etter scoringer fra Angela og Iren.
Når Midsund holdt ballen på bakken og "kakka ball" kom vi til mange sjanser. Angela sendte ballen nydelig i mål direkte fra frispark, og vi gikk til pause med 3-0.
Etter pause fortsatte Midsund med trykket mot Moldemålet. Eneste målet i 2.omgang sette Iren inn etter retur fra keeper. Men Molde kan takke keeperen sin for at vi ikke scora flere.
Så da dagens proffe dommer Eirik Andreas Fredheim Øystad blåste av kampen, var konklusjonen en fortjent 4-0 seier.

Veldig bra innsats av alle ti Midsundspillerne, både unge og gamle. Mye godt samspill, avslutninger og full kontroll bakover lover godt for resten av sesongen.

Vi ønsker Amalie Klauset Raknes velkommen tilbake på damelaget!

I tillegg til Amalie stilte vi med Mali, Eva, Malla, Inger Kristin, Kristin, Anea, Iren, Inga Lill og Angela. Olav Inge bidrog også godt fra sidelinja.